Az egyre rövidebb gyártási és fejlesztési ciklusok korában a gyártó vállalatoknak még nagyobb rugalmasságra és gyorsaságra van szükségük. A hajtás- és vezérléstechnika világszerte vezető szállítójaként a Bosch Rexroth kész ezen kihívások teljesítésére. Az ügyfelek egy globális vállalat erőforrásaiból és innovációs erejéből, továbbá rugalmas struktúrájából, tapasztalatából profitálnak, úgy hogy lokális elvárásaik a helyszínen valósulnak meg.

Világszerte több, mint 30 500 munkatársunk dolgozik azon, hogy biztonságos, energiahatékony, intelligens és nagy teljesítményű megoldásokat fejlesszünk és gyártsunk a gyártásautomatizálás, a mobil alkalmazások, a gépgyártás és mérnöki tervezés területén. A Bosch Rexroth technológiákon átívelő kínálatával, digitális szolgáltatásaival és átfogó szervizével megbízható partnerként áll a gépgyártók és végfelhasználók rendelkezésére.

A vállalat több, mint 80 országban fejleszti, gyártja és értékesíti komponenseit és rendszermegoldásait. 2017-ben 5,5 milliárd euró forgalmat ért el.