Arányos (proporcionális) technika a hidraulikában

arányos technika a hidraulikában
A résztvevők az oktatási anyagot CD-n (Arányos és szervoszelepek a hidraulikában) kapják meg, melynek árát a tanfolyami díj tartalmazza.
A tanfolyam hossza: 3 nap
A tanfolyam díja: 130 000 Ft/fő
A tanfolyamon résztvevők optimális létszáma: 12 fő
Ajánlott: a proporcionális technika alkalmazásával felépített rendszerek működtetésével, üzemeltetésével foglalkozó, közép-, vagy felsőfokú végzettséggel rendelkezők számára.
ÁR
130000 Ft

Kezdés ideje

2019-04-10 - 09:00

Befejezés

2019-04-12 - 16:00

Helyszín

H-1103 Budapest, Gyömrői út 104.   Térképen

A képzés során a résztvevők megismerik az elektrohidraulikus arányos vezérlés felépítését és működését. Képessé válnak az arányos útváltók, nyomásirányítók, áramirányítók kiválasztására és alkalmazására. Gyakorlatot szereznek az arányos szelepek erősítőkártyáinak mérésében és beállításában. Megismerik az elektrohidraulikus szabályozás felépítését, működését, a szervoszelepek statikus és dinamikus jellemzőit. Elsajátítják a szabályozástechnikai alapfogalmakat, alapösszefüggéseket. A képzés során képessé válnak a szervoszelepek szabályozására, az üzemeltetés szabályainak és alkalmazási feltételeinek meghatározására. Jártasságot szereznek az arányos és szervoszelepek összehasonlításában, valamint az üzemzavarok és meghibásodások elkerülésének
gyakorlatában.

További adatok az eseményről

Telefonszám

+36 (30) 2019-721

Email

oktatas@boschrexroth.hu